Оазу НАНТОЙ. Размышления о 22 июня
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on odnoklassniki
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Политик Оазу НАНТОЙ написал у себя на странице в Фейсбуке:
– 22 iunie – fiecare cu ale lui
De, în ziua de 22 iunie 2021 se va vorbi mult despre aniversarea a 80-a a începutului războiului între Germania nazistă și URSS comunistă. Însă, nu e cazul să uităm și de 22 iunie 2007, când, în urma întrevederii între Vladimir Voronin și Vladimir Putin la reședința din Novo-Ogareovo, s-a decis ca Centrala Termo-Electrică de la Cuciurgan, privatizată ilegal de compania IER RAO ES din Rusia, să pornească exportul energiei electrice pe piața energetică a României.
Un ”mic detaliu” – schema de livrare a energiei electrice includea și … o comanie-intermediară off-shore ”Eastern Europe Energy Ltd”. Însă, nu cred că ”statalistul” Voronin s-a opus. Chiar dacă această ”schemă” a contribuit substanțial la majorarea cifrelor astronomice de ”dătorii”, pe care ”GAZPROM” tot încearcă să le agațe de gâtul Republicii Moldova.
Așa că, după 11 iulie, va fi nevoie de multă muncă și dosare penale duse până la sentințe definitive și irevocabile pentru curățarea ”grajdurilor lui Augius” ale statului de consecințele lăcomiei criminale a ”stataliștilor” de prăsilă.
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on odnoklassniki
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
ПОХОЖИЕ НОВОСТИ
ПОЛИТИКА
ЭКОНОМИКА
КУЛЬТУРА
КОРОНАВИРУС
МНЕНИЕ
ИНТЕРВЬЮ